DvhN
CVHJ LIVE! IS GRATIS VOOR iPhone EN Android

Inloggen bij Coach van het Jaar

Wedstrijdprogramma en uitslagen

Uitslagen 11 apr - ronde 32
FC Groningen    2 - 1    NAC Breda
Go Ahead Eagles    0 - 2    sc Heerenveen
SC Cambuur    4 - 3    Vitesse
Programma 27 apr - ronde 33
sc Heerenveen - FC Utrecht
Feyenoord - SC Cambuur
NAC Breda - RKC Waalwijk

Topwedstrijden

PSV 3 - 1 RJC
(1)
FEY 3 - 1 PSV
(4)
AJA 3 - 0 HEE
(2)
AJA 1 - 0 PSV
(2)
HEE 3 - 3 AJA
(4)

Top 5 coaches - periode 4

1   Barry Badslipper Noordhoek 1386  
2   johan Floors ruurlo 1370  
3   DeMug Marum 1369  
4   Mr. Flowers Lent 1365  
5   harm Odoorn 1364  

Schrijf je in voor Coach van het Jaar!

Nog 2 speelronden en dan zit het seizoen erop. Dan zal duidelijk zijn wie het klassement van Coach van het Jaar wint en wie zich de Coach van het Jaar mag noemen van editie 2013/2014. Ook in alle subleagues is dan duidelijk wie de winnaars zijn, wie de beste coaches zijn.

Inschrijven voor Coach van het Jaar is nog gewoon mogelijk. Je kunt met een nieuw team niet meer meedoen om de prijzen, maar je kunt op deze manier alvast wel ervaring opdoen voor volgend seizoen.

In Coach van het Jaar bepaal je zelf welke spelers jij op wilt stellen en kun je punten scoren voor jouw team. Strijd daarnaast met je team in een subleague tegen je vrienden, familie of collega's en laat zien dat jij de beste coach bent!

Nieuw: Meld je nu ook aan voor de subleague van je favoriete profclub: ADO Den Haag, Ajax, AZ, SC Cambuur, Feyenoord, Go Ahead Eagles, FC Groningen, sc Heerenveen, Heracles Almelo, NAC Breda, N.E.C., PEC Zwolle, PSV, RKC Waalwijk, Roda JC Kerkrade, FC Twente, FC Utrecht of Vitesse.

Ter informatie kun je hier de spelerslijst + scores van afgelopen seizoen downloaden. Deze spelerslijst wordt niet geüpdatet. De meest actuele selecties zijn te vinden bij Spelers per club.

De periodekampioenschappen in Coach van het Jaar:
* Het seizoen wordt in 4 perioden verdeeld. Dus 4x kans op een periodekampioenschap.
* Voor aanvang van iedere periode zijn 3 wissels toegestaan.
* Het algemeen klassement over het hele seizoen blijft natuurlijk bestaan.

Kijk bij de Spelregels voor de exacte uitleg van de periodekampioenschappen, of bij Help voor andere vragen.

CvhJ Live! app
De CvhJ Live! app is ook dit seizoen weer je onmisbare assistent en is nog steeds te downloaden via Google Play (Android) en de Appstore (iPhone). Deze gratis app houdt je ook komend seizoen weer op de hoogte van de spelers die je hebt opgesteld. Terwijl de wedstrijden worden gespeeld waarin jouw spelers voorkomen, ontvang je updates bij doelpunten, kaarten, assists en meer. Realtime en met je punten! Klik hier voor een handleiding voor de app.

Win fantastische prijzen!

Ook dit seizoen maak je weer kans op mooie prijzen, zoals een voetbalreis voor twee personen naar AC Milan. Bekijk de prijzenpagina voor meer informatie hierover.

Versla je vrienden en collega's!

Speel je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande.