DvhN

Inloggen bij Coach van het Jaar

Wedstrijdprogramma en uitslagen

Uitslagen 17 mei - ronde 34
sc Heerenveen    1 - 3    FC Twente
SC Cambuur    1 - 2    Willem II
FC Dordrecht    2 - 1    Ajax

Countdown

Het seizoen is afgelopen. Tot ziens in het volgende seizoen!

Topwedstrijden

HEE 4 - 1 VIT
(4)
CAM 2 - 1 PEC
(3)
FEY 2 - 1 ADO
(1)
VIT 1 - 0 AJA
(1)
FEY 1 - 1 HEE
(1)

Top 5 coaches - periode 4

1   Romy Stanneveld Emmer comp... 1480  
2   Jampie titanen Oude Pekela 1467  
3   Ad Potters Roosendaal 1465  
4   Dennis Seegers Wehl 1460  
5   MvO Millingen ... 1456  

Seizoenseinde Coach van het Jaar

De 34ste speelronde is gespeeld. Het reguliere Eredivisieseizoen 2014/2015 zit er al weer op. PSV is de nieuwe landskampioen, FC Dordrecht degradeert. Met deze laatste speelronde is ook dit seizoen van Coach van het Jaar tot een einde gekomen.

De titel Coach van het Jaar 2014/2015 gaat naar: Romy Stanneveld uit Emmer-Compascuum met een prachtige totaalscore van 1480 punten.

En de winnaar van de Tweenul Clubcompetitie is v.v. Wildervank met 13713 punten. Allen van harte gefeliciteerd!
Alle prijswinnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. De organisatie van Coach van het Jaar wil alle deelnemers bedanken voor weer een prachtig seizoen!

In Coach van het Jaar bepaal je zelf welke spelers jij op wilt stellen en kun je punten scoren voor jouw team. Strijd daarnaast in een subleague tegen je vrienden, familie of collega's en laat zien dat jij de beste coach bent! Ter informatie kun je hier de spelerslijst + scores van afgelopen seizoen downloaden.

Kijk bij de Spelregels voor de exacte uitleg van de periodekampioenschappen, of bij Help voor andere vragen.

CvhJ Live! app
De CvhJ Live! app is ook dit seizoen weer je onmisbare assistent en is te downloaden via Google Play (Android) en de Appstore (iPhone). Deze gratis app houdt je ook dit seizoen weer volledig op de hoogte van alle uitslagen. Tijdens de wedstrijden ontvang je updates bij doelpunten, kaarten, assists en meer. Realtime en met je punten! Klik hier voor een handleiding voor de app.

CVHJ

Win fantastische prijzen!

Dit seizoen zijn er prachtige prijzen te winnen, waaronder een Playstation 4. Ga voor meer informatie naar de prijzenpagina.

Versla je vrienden en collega's!

Speel je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande.