Doe mee met Coach van het Jaar, stuur je slagzin in en maak kans op onderstaande prijzen!

Speel je mee met Coach van het Jaar dan strijd je voor twee belangrijke onderdelen binnen het spel en de sport, namelijk: de eer en de eeuwige roem! Maar daarnaast maak je ook kans op een leuke prijs.

De nummers 1, 2 en 3 uit het eindklassement ontvangen de Coach van het Jaar-bokaal en worden opgenomen in de Eregalerij, waar hun namen voor eeuwig voor het nageslacht bewaard blijven.

 • Tv

  Hoofdprijs

  Samsung Ultra HD Smart Led-TV (43inch) Televisiekijken doe je op deze Samsung televisie, met kleurrijke en heldere beelden voor een nóg betere kijkervaring.

 • Laptop

  Tweede prijs

  Apple iPad 2017 Wifi 32GB Met de Apple iPad wissel je moeiteloos tussen ontspanning en creativiteit. Ontspannen kan door een film te kijken op het heldere 9,7-inch Retina-touchscreen. Dankzij de hoge resolutie zie je alle details en zijn de beelden haarscherp.

 • Tablet

  Derde prijs

  TOMTOM Spark 3 Cardio Met de TomTom Spark 3 train je nog slimmer dankzij de directe feedback via trillingen of geluid. Het sporthorloge houdt afhankelijk van je huidige activiteit je snelheid, tempo, afstand en het aantal verbrande calorieën bij.

 • Camera

  Vierde prijs

  JBL Flip 2 Black Edition De JBL Flip 2 Black Edition is een compacte maar krachtige Bluetooth speaker. De twee drivers van 40 mm elk produceren een helder geluid met serieuze bas.

 • Watch

  Vijfde prijs

  Google Chromecast Met de nieuwe Google Chromecast streamt u eenvoudig content vanaf een smartphone of tablet naar uw televisie. U sluit de Google Chromecast aan op een HDMI-poort van uw televisie, waarna u direct tv-programma's, films, sport en games kunt streamen.

Periodeprijs

Elke periode in Coach van het Jaar maak je kans op:

 • Fifa 20

  Periodeprijs

  FIFA 20 | PlayStation 4

*Let op: de afbeeldingen van de prijzen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.